Zelfstandig maar ook samen

Wonen

Voor wie

Wonen

Aan de Juffer Marthastraat 1 in Warffum wonen mensen met elk een eigen zorgvraag. Sommige van hen wonen met 24-uurs begeleiding en anderen met enkele contactmomenten per week met de bereikbaarheid en nabijheid van ons team. De begeleiders van Loug zijn hier dag en nacht aanwezig.

Iedereen is verantwoordelijk voor het onderhoud van zijn eigen kamer. De gemeenschappelijke ruimten zijn een verantwoording van de hele groep. Het zorgteam maakt samen met de bewoners een werkrooster.

Iedere dag wordt door de bewoners vers gekookt. In goed overleg maken ze met elkaar een weekmenu en bijbehorende boodschappenlijst.

Wonen

Verbouwen

Sinds de aankoop in 2019 is er veel achterstallig onderhoud gedaan. Momenteel wordt gebouwd aan een nieuwe keuken, een nieuwe woonkamer en een nieuwe ruimte voor begeleid werken.

De gemeenschappelijke ruimten worden door een extra toegangsdeur ook makkelijker bereikbaar voor mensen van buiten. In de nabije toekomst kunnen er activiteiten worden georganiseerd die ook toegankelijk zijn voor niet-bewoners.

Als in de zomer van 2021 deze ruimten klaar zijn, wordt begonnen met een verbouwing die nieuwe en grotere woonruimten mogelijk maakt.

In Warffum wonen

Belangstelling

Mocht je op zoek zijn naar een woonplek bij ons in Warffum dan gaan we samen met je in gesprek om je beter te leren kennen. We zullen je vragen wie je bent en wat je nodig hebt om op een prettige manier bij ons te komen wonen.

Ter bescherming van de mensen die al in Warffum wonen, stellen we enkele eisen aan nieuwe bewoners. Zo mag er bijvoorbeeld geen sprake zijn van (overmatig) drank- of drugsgebruik, is het ’s avonds en ’s nachts rustig bij ons en tolereren wij geen agressie.

Op dit moment is er geen woonruimte beschikbaar. Je kunt eventueel op de wachtlijst worden geplaatst.

Contact >>

wowewa
© Copyright - WoWeWa