Zelfstandig maar ook samen

Wonen

Voor wie

Wonen

Aan de Juffer Marthastraat 1 in Warffum wonen mensen met elk een eigen zorgvraag. Sommige van hen wonen met 24-uurs begeleiding en anderen met enkele contactmomenten per week met de bereikbaarheid en nabijheid van ons team. De begeleiders van Loug zijn hier dag en nacht aanwezig.

Iedereen is verantwoordelijk voor het onderhoud van zijn eigen kamer. De gemeenschappelijke ruimten zijn een verantwoording van de hele groep. Het zorgteam maakt samen met de bewoners een werkrooster.

Iedere dag wordt door de bewoners vers gekookt. In goed overleg maken ze met elkaar een weekmenu en bijbehorende boodschappenlijst.

Wonen

Verbouwen

Sinds de aankoop in 2019 is er veel achterstallig onderhoud gedaan.

In middels zijn de gemeenschappelijk woonkamer, de keuken, het winkeltje en de dagbestedingsruimte klaar. Het is een sfeervol geheel geworden.

Het tweede kwartaal 2022 wordt begonnen met de verbouwing van de achterliggende loods. Hier komen 7 zelfstandige woonruimten. Ieder ruimte heeft een eigen badkamer, toilet en keuken. Het totale oppervlak van een appartement is ongeveer 46 m2.

Het streven is: het hele pand energie neutraal. dat betekent dat er goed wordt geïsoleerd. Door de goede isolatie is verwarming middels een airco mogelijk. Dat betekent geen centrale verwarming meer.
Iedere ruimte heeft een eigen ventilatie systeem middels een wtw.   De lucht wordt 4 keer per uur gezuiverd en 1 maal per uur geheel ververst.

Op de daken staan zonnepanelen.

In Warffum wonen

Belangstelling

Mocht je op zoek zijn naar een woonplek bij ons in Warffum dan gaan we samen met je in gesprek om je beter te leren kennen. We zullen je vragen wie je bent en wat je nodig hebt om op een prettige manier bij ons te komen wonen.

Ter bescherming van de mensen die al in Warffum wonen, stellen we enkele eisen aan nieuwe bewoners. Zo mag er bijvoorbeeld geen sprake zijn van (overmatig) drank- of drugsgebruik, is het ’s avonds en ’s nachts rustig bij ons en tolereren wij geen agressie.

Op dit moment is er geen woonruimte beschikbaar. Je kunt eventueel op de wachtlijst worden geplaatst.

Contact >>

wowewa